Ґенацвале, приготуй м’ясо вдома сам!

Замовляй м’ясо, витримане за кращими грузинськими традиціями:

Рібай – класичний яловичий стейк. Витримуємо м’ясо за традиційною вологою витримкою 21 день. В результаті такої витримки яловичина стає більш ніжною, соковитою та має м’яку структуру. Готуйте на грилі або на добре розігрітій сковороді.

Вирізка – це спинна частина яловичої туші, де знаходиться найніжніше м’ясо, яке можна смажити цілком на грилі або нарізавши на стейки. Витримуємо м’ясо за традиційною вологою витримкою 21 день. В результаті такої витримки яловичина стає більш ніжною, соковитою та має м’яку структуру.

Маринуємо з імбирем, часником та свіжим гострим перцем. Рекомендуємо просмажити курятину до хрумкої скоринки, залити соусом Чкмерулі та протушкувати 5 хвилин. Ґаумарджос!

Маринуємо свинину в кращих грузинських традиціях. Додаємо до м’яса ароматну червону паприку та сушений чабер.

Маринуємо в аджиці власного виробництва, що надає м’ясу особливої пікантності

Маринуємо з імеретинським шафраном, що надає курятині особливої пряності Рекомендуємо просмажити курятину до хрумкої скоринки, залити соусом Чкмерулі та протушкувати 5 хвилин. Ґаумарджос!

Грузинський вершковий соус з часником та зеленню. Ідеально поєднується з курятиною. Рекомендуємо просмажити курятину до хрумкої скоринки, залити соусом та протушкувати 5 хвилин. Ґаумарджос!

Рецепт

Відкорковуй пляшку вина та дотримуйся!

  • М’ясо вийняти з пакету, промити проточною холодною водою та обсушити паперовим рушником.
  • Покласти його в глибоку ємність, добре натерти сумішшю спецій, накрити та дати промаринуватися 20-25 хв. при кімнатній температурі.
  • Перед смаженням змастити м’ясо та решітку гриля оливковою олією.
  • Готувати на грилі до бажаного ступеню просмажки. Ґаумарджос!

вул. Валова, 15
0 (98) 983 88 98
zarabudu.com.ua

успішно додано до кошика

замовити
Ваш кошик

Ваш кошик пустий!

Сума замовлення: 0грн
повернутись до замовлення