Churrasco Grill & Wine — грузинська кухня

Грузинська кухня багата своїми яскравими кольорами, смаками та ароматами. Частинкою Грузії у Львові є ресторан «Churrasco Grill & Wine» та його шеф-кухар Коба Махарашвілі.

Коба приїхав до Львова з Тбілісі. Як кожен відданий шеф-кухар, він прискіпливо ставиться і до вибору продуктів для своїх страв, і до автентичності рецептури – адже більшість візитівок грузинської кухні мають сторічну історію!

Меню Churrasco Grill & Wine насичене і традиційними стравами, і авторськими настоянками, чимало уваги приділяється грильованому м’ясу та асортименту вина.

Резерв столиків: +38 (098) 983 88 98
Чураско від Коби

Скрупульозність шеф-кухаря та його увага до деталей спонукає колег до перфектності у всіх процесах на кухні

Посмішка і той трепет, з яким Коба розказує про свою роботу дає зрозуміти, що він по-справжньому любить свою справу – і це найголовніше.

«Треба з повагою ставитися до того, що робиш і до кожного зокрема – до гостей, які приходять, щоб скуштувати автентичні грузинські страви та до колег, з яким пліч-о-пліч ми робимо цей світ ще смачнішим.

Завітавши до нас у гості, обов’язково скуштуйте каре ягняти з тушкованими овочами та еларджі (грузинський банош), смажений витриманий сир з гарбузовим варенням та єдині у Львові хінкалі з лососем та шпинатом».

прокласти маршрут
Churrasco Grill & Wine — це частинка грузинської гостинності у Львові.

Грузинська кухня - це особливий шарм і своєрідна атмосфера. Тут є все – соковите м'ясо, ароматний сир, свіжа зелень та кращі традиції подачі страв.

Безліміт грильованого м’яса

Невід’ємною частиною концепції закладу є культура подачі м’яса без обмежень. Особливістю безліміту у Churrasco Grill and Wine є те, що разом із мезе-сетом закусок вам подадуть хінкалі і хачапурі по-мегрельськи. Основою сету є різні позиції грильованого м’яса. Курятина, свинина, телятина, баранина з гриля – все це за стабільну ціну — 345 грн.

М’ясний Чураско-сет — те, що треба!

Так-от, ви приходите в ресторан грузинської кухні Churrasco Grill and Wine і перед вами на стіл кладуть фішку: з одного боку вона червона, з іншого — зелена. Червоний колір означає «Досить», зелений — «Хочу ще». Після того, як ви скуштували всі позиції, сміливо піднімайте фішку “Хочу ще” і повторюйте улюблені. А коли зрозумієте, що наїлись — дайте сигнал “Досить”.

Меню за посиланням:

https://zarabudu.com.ua/menyu/

успешно добавлен в вашу корзину

заказать
Ваша корзина

Ваша корзина пустая!

Сумма заказа: 0Грн
вернуться к заказу